Nedjelja, 10 Ožujak 2013 16:21

Sara: jad, depresija, cista...

Napisao 

Samozatajna i pomalo udaljena od javnosti, Ankica Jalšovec bavi se iscjeljivanjem za svoju dušu! Ne reklamira se pa do nje ljudi dolaze preko znanaca i prijatelja. Ovo je priča njene pacijentice koja ju je nazvala zbog psihičkih tegoba, a na kraju ju je Ankica i fizički iscjelila. Na dežurnom telefonu portala možete ju pronaći pod pseudonimom Sara.

Kod gospođe Ankice došla sam slučajno, nakon jednog tužnog i sumornog razgovora preporučila mi ju je znanica rekavši da je ona dobra sugovornica za nas sredovječne žene koje imamo depresije, obiteljske i psihičke probleme. Nazvala sam je zbog razgovora i savjeta. Tek sam mnogo kasnije saznala da ona radi tarot i astrologiju, a u početku nisam uopće slutila da se bavi iscjeljivanjem i da poznaje travarstvo.
Dugo smo razgovarale, a kada sam joj napokon ispričala sve svoje obiteljske probleme, napisala mi je pismo sa svojim razmišljanjima i to mi je jako koristilo, nekako me psihički podiglo. Ona doista ima nekakvu sposobnost da dobro procijeni koji problemi muče čovjeka i što je tome uzrok, ponekad mi se čini kao da je vidovita.
Još smo nekoliko puta razgovarale, a jednom sam joj slučajno, i ne razmišljajući da bi mi ona mogla pomoći, objasnila kako su mi prije nekoliko godina na rutinskom pregledu otkrili cistu na jetri promjera 17 milimetara. Posumnjala sam da je možda i to jedan od uzroka mojeg lošeg fizičkog, ali i psihičkog stanja, jada i depresije.

Opasna cista
Naime, liječnik specijalist rekao mi je kako sumnja da se kod mene radi o ehinokoku, a to bi moglo biti opasno. Bude li cista rasla, upozorili su me da ću svakako morati otići na operaciju. Priznajem, uz sve ostale probleme koje sam imala, to me je jako uzrujalo. Naime, cista je bila na neuobičajenom mjestu, pa su me liječnici upozorili da se kod operacije često događa da takva cista pukne, a paraziti se razliju po jetri. To može biti vrlo opasno, čak i smrtonosno.
Ankica mi je odmah rekla kako joj se čini da su to paraziti na jetri i kako misli da bi mi možda mogla pomoći biljnim pripravcima i svojom terapijom. Odmah sam na to pristala jer sam imala cistu na jetri gotovo tri godine. Liječnici su stalno odlagali operaciju, pa je ona konačno sa 17 narasla na 24 milimetra.
Poslala mi je nekakve kapsule i aparatić koji sam trebala upotrebljavati tri tjedna prema njezinom uputstvu. Za vrijeme ove terapije nisam uzimala nikakve druge lijekove ni terapiju, a nakon toga otišla sam na pregled trbuha (CT).
Liječnik koji je napravio pretragu rekao mi je da je cista velika samo 15 milimetara. Nisam u to mogla povjerovati, pomislila sam da se zabunio pa sam otišla i na dodatne pretrage. No svi su mi potvrdili da se cista doista smanjila, naizgled sama od sebe.
Napokon su mi liječnici objasnili kako ta moja cista više u stvari nije »živa«, kako više ne raste i da je kalcificirana, što znači da je zapravo i nema. Još sam dva puta otišla na sve moguće pretrage, no dijagnoza je uvijek potvrđena. Očito, Ankica je odredila pravu terapiju i spasila me od operacije.

Našli su mulj
Nikada kasnije nisam imala nikakvih problema s tom cisrom, a nedavno sam preporučila svojoj prijateljici iz Bihaća da se zbog još veće ciste javi Ankici. Nažalost, ona je već bila naručena na operaciju koju nije mogla odgoditi, jer je cista bila mnogo veća od moje.
No prije toga ipak je nazvala Ankicu i uzela čitavu njenu terapiju. I dogodilo se čudo, kada su je liječnici otvorili, umjesto ciste na jetri, našli su samo mulj! Nije bilo nikakvih parazita, uzalud su je operirali.
Poslije toga, kad bi mi se dogodilo bilo što u vezi sa zdravljem, javila bih se Ankici za savjet, pa makar se radilo i o beznačajnim tegobama. Nedavno sam tako imala svrbež oko čmara a vjerovala sam da je to zbog nekoliko pasa o kojima brinem, i da sam od njih dobila infekciju.
Nije to bila nikakva teška bolest, ali bilo mi je neugodno ići liječniku pa sam sama uzimala neke tablete koje mi nisu pomogle. Kad sam to slučajno spomenula Ankici u jednom od naših redovitih razgovora, poslala mi je bočicu tinkture koju sam vrlo kratko upotrebljavala i svrbež je prestao. Dogodilo se to prije godinu dana i nikada se nije ponovilo!
Evo, takva je Ankica. Nisam osoba koja voli puno pričati, ali mislim da ovo što sam vam rekla dovoljno o njoj govori.

Pročitano 6621 puta

Ostali članci: bioenergija