Subota, 30 Studeni 2013 08:09

Uporna angina

Napisao 

Ana Marija je svakog mjeseca dobila anginu, a lijekovi bi joj samo za kratko pomogli da lakše guta. Nakon terapije kod Ankice Gavrilović, njezini su problemi prestali.

Kad je krenula u osmi razred osnovne škole, Ana Marija je odjednom počela poboljevati. Nikad prije toga nije imala većih problema s grlom, no odjednom se pojavila nekakva uporna angina koju nikako nije mogla izliječiti.

Djevojčica ne bi mogla gutati jer kroz gnojno grlo nije mogao proći niti jedan komadić hrane. Ležala bi kod kuće bespomoćna, a liječnici bi joj dali injekciju penicilina. To bi joj za kratko vrijeme pomoglo, ali nakon mjesec dana angina bi se obično vratila.

Liječnici više nisu znali kako bi joj pomogli pa su predložili da ode na operaciju. No Ana Marija i roditelji prestrašili su se operacije, a djevojčici je njezina školska prijateljica predložila da ode na tretman bioenergijom kod Ankice Gavrilović, koja je njoj pomogla kod sličnih problema.

I dogodilo se čudo, nakon sam pet tretmana Ana Marija bila je mnogo bolje, angina se povukla. Na terapiji, osjećala je toplinu Ankičinih dlanova koja joj je bolest doslovce izvlačila iz organizma.

Prošle su dvije godine nakon terapije i angina se više nije ponovila. Ana Marija više nema nikakvih problema s grlom, normalno jede i zahvaljuje Ankici što je riješila sve njezine probleme.

Pročitano 1644 puta