Subota, 06 Rujan 2014 13:25

Veseli me pomagati

Napisao 

Vrlo rano, s nepunih trinaest godina, postajem svjestan da sam nekako drugačiji od svojih vršnjaka jer sam mogao spoznati tuđe sudbine. No tek kasnije, radiestezija i bioenergija postaju moje životne odrednice, objašnjava Ivan Medvešek svoj životni put.

 

Prošlo je mnogo vremena od dječačkih spoznaja do moje današnje karijere, ali ne žalim ni za čim. Radiestezija i bioenergija središte su mog zanimanja, ali bavim se i mnogim drugim tehnikama i učenjima. Zašto? Veseli me kada mogu pomoći drugima!

Recimo, radiestezije je neobično korisna u svakodnevnom životu. Što se sve može s viskom? Traženje vode jedna je od težih «disciplina» u radiesteziji. Traženje nestalih, još je teže. No možda je najkorisnija dijagnostika i to me gotovo najviše privlači.

Bioenergija, druga disciplina kojom se bavim. Povezana je s radiestezijom kao dvije sestre blizankinje koje ne mogu jedna bez druge. Međusobno su isprepletene, no time intrigantnije. Tko vlada s tim disciplinama može mnogo.

Dobar brat i đak

Primjerice, prekrasan je osjećaj kada vidite da se dječak star pet godina, za kojega liječnici tvrde da mu se gotovo ne može pomoći, ipak mijenja. Bio je jako nemiran, gotovo agresivan, s govornom manom. Odlazio je u SUVAG dva puta tjedno.

Pomaci su bili mali. Očajna majka koja je ulagala golem trud da pomogne djetetu, obratila mi se za pomoć. Napravio sam trinaest tretmana. Nakon sedmog, rezultati su bili i više nego dobri. Danas je mali Ivan, jer tako se dječak zove, dobar đak u školi. Dobar brat svojoj sestri i mlađem bratu.

Uspijevam li kod svih bolesti? Ako bolest još nije uzela maha, ako je u svojoj početnoj fazi, veliki su izgledi da se čovjeku može pomoći. Rana na čelu koja nikako ne zacjeljuje, koja je imala svoj crni predznak, ustuknula je pred biotretmanima i energetiziranom vodom. To je voda pojačana bioenergijom, i ona djeluje.

Dostojan rastanak

Drugi slučaj, opet vezan uz opaku bolest, a lociranu na prostati, riješen je uz pomoć obloga od ilovače i, ponovno, bioenergije. Trebalo je dosta obloga i dosta tretmana, ali bolest je ustuknula. Oblozi od ilovače, a oni su dio tradicionalne domaće, takozvane kućne medicine, pomogli su često i kod reguliranja menstrualnih problema, kod cista na jajnicima i drugih oboljenja. Pri tome moramo uzeti u obzir i samo mentalno stanje osobe o kojoj se radi. Nikako se to ne smije zaboraviti! Masu strastvenih problema lakše ćemo savladati smirimo li bolesnika.

Kraj nije uvijek radostan. Sugrađanina star 84 godine, svjestan svog lošeg zdravlja, pozvao me je u pomoć. Njegova bolest vezala ga je uz krevet. Realno, njemu se nije moglo pomoći, moglo mu se samo ublažiti muke. Kraj je bio očit. Trebalo ga je pripraviti na rastanak od života. Uvijek ću pamtiti taj petak rano popodne. Bio je to rastanak dostojan čovjeka. Iako dva dana nije mogao govoriti, kad sam doša glasno smo se pozdravili. Jssnim glasom zahvalio mi je na tretmanima. Ostali smo zatečeni čistoćom njegova glasa i jasnoćom zahvale. S petak na subotu umro je u snu!

Pokušavam ostati u realnom svijetu. Nisam čudotvorac, pomažem kad i koliko mogu. Često govorim da je sve u Božjim rukama. A mi ne trebamo život shvaćati kao patnju, već kao radost, ma kako nam teško bilo.

Ivan Medvešek     

 


Moj tretman traje oko jedan sat. To uključuje balansiranje čakri i otvaranje energetskih centara. Pitaju me je li to reiki? To radim sistemom reika, a nije reiki, nego tehnika koju sam osobno osmislio i razvio. Ne koristim simbole nego polažem ruke na tijelo na bolna mjesta.  


Pismo iz Amerike

Ivan je mailom dobio pismo žene koju nikad nije vidio u živo, a pomogao joj je, kako ona kaže, na daljinu:

Moje ime je Nena i trenutno živim i radim u Americi. Ime i telefon gospodina Medvešeka sam pronašla preko Interneta. Pre nego što sam razgovarala sa gospodinom Medvešekom, osećala sam se veoma umorno, nivo energije je bio veoma nizak, pogled na život prilično mračan, sve mi je predstavljalo teškoću.

Posle razgovora s njim, 2. IX., kao da se nebo razvedrilo ispred mene. Osetila sam da imam mnogo vise energije i odmah sam počela da planiram neke stvari i da ih sprovodim u delo. U glavi su mi ideje bile mnogo jasnije. Nisam imal osećaj da sam u mračnom tunelu i da na kraju tunela nema čak ni zračak svetlosti.

Dogovor je bio da se čujemo danas i gospodin Medvešek je u toku razgovora proverio moje čakre, koje su, nažalost, u većini bile zatvorene. Radio je na otvaranju čakri, i u toku rada ja sam osetila toplinu koja je krenula od prve čakre. Ta toplina se povećavala kako je radio na ostalim čakrama. Moram da napomenem da sam ja bila u toku razgovora u Americi a Gospodin Medvešek u Zagrebu. Ja sam uverena da je bioenergetski rad moguć na daljinu.

Puno srdačnih pozdrva od 

Nene


Želite li Ivanovu dijagnostiku ili tretman na daljinu, nazovite ga na telefon 01/2323-682 ili 091/2523-391 u vrijeme koje je objavljeno u rubrici „Dežurni telefon“. 

Pročitano 1217 puta