Utorak, 15 Listopad 2013 03:31

Začepljene žile

Napisao 

Sviđalo se to našim iscjeliteljima ili ne, treba reći da oni ne liječe. Liječiti mogu samo liječnici! Alternativni terapeuti pomažu ljudima da sami pobjede ili ublaže bolest. Ovdje opisujemo jedan tipičan slučaj u kojem je iscjelitelj pomogao našem čitatelju da ozdravi.

Kada pišemo o iscjeljivanju bioenergijom, uvijek pazimo da ne preporučujemo iscjelitelje koji govore da liječe određene bolesti. Uvijek pišemo i objašnjavamo da oni jačaju obrambene snage organizma i pomažu čovjeku da lakše pobijedi bolest.

Tako je i u slučaju gospodina Zdravka iz Hrvatskog zagorja kojem je Mijo Trputac pomogao kod bolesti krvnih žila. Kažemo pomogao, jer Mijo nije terapeut koji će vam reći da "liječi" krvne žile. On je iscjelitelj koji je svojom energijom pomogao Zdravku i potaknuo njegov organizam da na svoj vlastiti način riješi problem začepljenih krvnih žila.

Sve je počelo otprilike prije godinu dana kada je Zdravko počeo osjećati umor kod obavljanja jednostavnih, svakodnevnih poslova, zatim pritisak oko srca, a sve je bilo popraćeno i neuobičajenim znojenjem.

 

Visoki tlak

Zdravko je otišao k liječniku koji je utvrdio da mu je krvni tlak neuobičajeno visok, čak 188/100. Zato je preporučio da napravi sve ostale pretrage, pa se tako utvrdilo da su Zdravku na jednoj strani srčane žile gotovo začepljene, a na drugoj su bile začepljene oko 40 do 50 posto. Odmah su mu dali lijekove za širenje žila i objasnili kako bi trebao ugraditi takozavne premosnice, kako bi krv bez zapreka dolazila do srca.

Zdravko je morao na bolovanje. Čekajući ostale liječničke preglede i moguću terapiju, otišao je kod iscjelitelja Trputca na razgovor. Rekao mu je kako osim krvnih žila ima problema i s depresijom jer ga je "crna prognoza" njegove bolesti jako prestrašila.

Mijo mu nije ništa garantirao, jer on ne djeluje na određene bolesti već na čitav organizam. No primio ga je na terapiju i objasnio kako Zdravko povjerenje u energetske tretmane može pomoći u ozdravljenju.

On ima poseban način terapije, svoje pacijente nikad ne tretira šablonski. Zdravko je prvo bio na četiri terapije, zatim je dolazi dva puta tjedno, a na kraju jednom tjedno. "Već nakon dvije terapije osjećao sam promjene, psihički i fizički bilo mi je mnogo bolje. Najvažnije je bilo to što se tlak spustio na normalnih 120/80, a ponekada je donja granica bila i na 70", sjeća se Zdravko.

Na novom liječničkom pregledu objasnili su mu kako neće trebati ugraditi premosnice jer je organizam spontano pronašao nove putove za protok krvi prema srcu. Dakle, njegov organizam je doslovce sam riješio problem opskrbljenosti srca krvlju!

Kako nije uzimao nikakve posebne preparate koji bi na to utjecali, Zdravko vjeruje da je takvom tijeku bolesti doprinijela i Mijina terapija, da je baš Mijo potaknuo njegovo tijelo da nađe put k ozdravljenju.

 

Ugrušak

Na žalost, stvari su se nakon toga zakomplicirale. Kako bi potvrdili njegovu dijagnozu, liječnici su ga još jednom poslali na koronarografiju. Pri takvom ispitivanju krvnih žila odvojio se jedan ugrušak i došao sve do mozga. Zdravku je bila potpuno oduzeta desna ruka s kojom se uopćenije mogao služiti, niti je podignuti.

Naravno, ne može se kriviti liječnike za takvu tešku posljedicu uobičajene pretrage, jer to se događa u određenom postotku za vrijeme koronarografije. No Zdravku nije bilo ništa lakše zbog toga što je baš on bio taj loš statistički uzorak.

Opet je otišao Miji Trputcu na terapiju koja traje sve do ovih dana. Mijo radi tretmane prema svojem osjećaju i potrebi, i oni opet kod gospodina Zdravka djeluju.

Naime, iako su prognoze bile loše, nakon nekoliko tretmana kod Trputca, Zdravko se danas opet može koristiti svojom desnom rukom. Vjerovao je da će ostati invalid čitav život, bio je jadan i depresivan, no danas vedrije gleda u budućnost zahvaljujući svojem iscjelitelju.

Pročitano 3081 puta

Srodni sadržaj (po oznakama)