Subota, 05 Siječanj 2013 16:40

Još niste pročitali svoj horoskop?

Napisao 

Ako još niste pročitali svoj godišnji horoskop, ovdje objavljujemo dio predviđanja za neke znakove, a čitav horoskop za sve znakove koji je napisala Ines Pautz možete pronaći na portalu, u meniju s lijeve strane naslovnice.

Blizanci

Za sve vas rođene u ovom znaku 2013. će i dalje biti vrlo povoljna. Moći ćete se vrlo brzo uvjeriti da se sve dobrobiti i postignuća iz prethodne, samo premještaju i u ovu. Ove godine vaš znak je pod povoljnim utjecajem Marsa, Sunca i Jupitera. Sve što poduzmete bit će vam  isplativo, rješivo ili vrlo zadovoljavajuće. Pokazat ćete se kao osoba koja ima dovoljno samopouzdanja znanja i sposobnosti da se izbori za svoje viđenje stvarnosti i odredi prioritete.

 

Rak

Za sve vas rođene u znaku Raka 2013. će biti godina kada biste napokon bez oklijevanja mogli raširiti svoja krila. Protekle dvije godine kao da su bile samo priprema za ovu koja je pred vama. Pluton  i Mars pomoći će vam prevladati poneki teški moment, a u drugoj polovini godine, Jupiter planeta ekspanzije i napretka ulazi u vaš znak. Svakako pred vama je nekoliko jako dobrih prilika da se pokažete svijetu. Ne budite nostalgični prema prošlosti, živite u sadašnjosti i planirajte budućnost koja je sjajna kao i Sunce.

 

Djevica

Za sve vas rođene u znaku Djevice 2013. će biti godina u kojoj ćete biti poprilično zauzeti sa nekoliko istovremenih, ali svaki od njih vama osobno vrlo važnih i bitnih zanimacija. Također priklonit ćete se i osobnoj potrebi za duhovnošću, nekim višim razlogom, smislom i svrhom života kao takvog. Pri tome nećete zazirati od dubokog poniranja u sebe i razmatrati pozadinu svojih razloga, za donošenje nekih po vama, vrlo bitnih odluka. Merkur će vam pomoći sve to izreći osobama od vašeg najvećeg povjerenja.

 

Škorpion

Za sve vas rođene u znaku Škorpiona 2013. će biti godina kada ćete imati jako mnogo poslovnih, ali i privatnih obaveza. Niti jedna neće biti zanemariva ili za odgađanje. Kao da će sve biti potrebno riješiti sada i odmah. Spremite se i pripremite na vrlo aktivnu, ali ne baš laganu godinu. Saturn u vašem znaku svemu daje još ozbiljniji ton. Sredinom godine očekujte neka protivljenja, rast osobne sumnje i promjene barem u nekom dijelu svog dosadašnjeg života. Zastanite, promislite i prilagodite se novonastaloj situaciji.

 

Jarac

Za sve vas rođene u znaku Jarca 2013. će biti godina, tijekom koje ćete malo ili ipak  značajnije promijeniti svoje stavove u barem nekom ako već u ne svim segmentima vašeg života. Ne oklijevajte donijeti odluke koje se tiču vas i vašeg poimanja jednostavnijeg života. Pritisak okoline, posla ili obaveza neće vas toliko okupirati kao prošle godine, pa ćete imati dovoljno vremena se posvetiti sebi i svojim najdražima. Venera vam itekako pomaže ove godine. Određene promjene svidjet će se svakako vama samima, ali ni najbliža okolina neće imati ništa protiv.

 

Ribe

Za sve vas rođene u znaku Riba 2013. će biti godina prosperiteta, povećanog optimizma i rasta osobnog samopouzdanja. Nerijetko ćete se naći u društvu uspješnih osoba ili osoba koje na neki način imaju moć i znaju je koristiti na ispravan način. Vama će takva okolina djelovati poticajno, pa ćete se i sami usuditi na više toga. Neptun vaš vladar, je u vašem znaku i daje vam dovoljno ideja da predstavite osobne sposobnosti i izuzetnu kreativnost.

 

Čitav horoskop možete pronaći na portalu, tako da kliknete na „Godišnji horoskop“ na lijevoj strani naslovnice ili da otvorite ovu adresu:

http://www.altertv.org/tv2/index.php/component/content/article/191

 

Pročitano 3461 puta

Ostali članci: tarot i astrologija