Korištenjem bilo kojeg dijela altertv.org portala i svih njegovih dijelova i podsiteova tvrtke Karla d.o.o (u nastavku samo altertv.org) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem altertv.org portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio altertv.org portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

altertv.org PORTAL

Tvrtka "Karla d.o.o." posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja altertv.org portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje altertv.org portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Altertv.org portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Altertv.org sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje altertv.org portala koristite na vlastitu odgovornost i altertv.org ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup altertv.org portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

 

AUTORSKA PRAVA

Altertv.org polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava altertv.org portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (altertv.org, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je altertv.org povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

altertv.org sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. altertv.org linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

altertv.org štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

altertv.org se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

altertv.org može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke altertv.org koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

Altertv.org obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Altertv.org se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila altertv.org portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

PORUKE altertv.org-A I SPONZORA

Altertv.org može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti altertv.org portala i sponzora.

 

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Altertv.org zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama altertv.org može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na altertv.org portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.