Utorak, 27 Studeni 2012 13:34

Kako se probuditi

Napisao 

Dosadan, iritirajući zvuk nakon kojeg se morate probuditi i izaći iz toplog kreveta zapravo je užasan početak dana. Ima onih koji se mogu svako jutro probuditi bez budilice (nindže i Chuck Norris), onih koji se probude i nekako ustanu, ali što sa onima koje ni top ne bi probudio?

Oni mogu prespavati sirenu vatrogasnih kola pod prozorom ili eksploziju bombe u dnevnom boravku, pa je za njih dolazak na posao na vrijeme prava znanost.

I za njih postoji rješenje – najnapornije budilice na svijetu koje će ih natjerati da vrište, psuju, udaraju, ali i da se probude.

Budilice
Ova budilica ima nekoliko pipaka. Treba pronaći pravi i isključiti alarm. Napomena: budilica je pametna i svaki dan je to drugi pipak. Muahahahahahahahahaha!


Budilice
Kako biste deaktivirali ovu budilicu morate, kao mala djeca, potrpati prave oblike u za njih predviđene rupe. Blavo!!!


Budilice
Takozvana tepih-budilica. Kako biste nju isključili morate stati na nju. Što znači da morate izaći iz kreveta. A kad ste već izašali, hajde sad u kupaonu, pa po kavu...i na posao. Što se mora nije teško.


Budilice
Jaje budilica izbacuje jaja. Kako biste je isključili, morate skupljati izbačena jaja i vraćati ih u budilicu da bi prestala zvoniti. Svako jutro jedno jaje – i na poslu ste.


Budilice
Prostak budilica. Ona prvo zvoni, a onda kad je ne deaktivirate počne psovati. I psuje, dere se, a jedini način da je deaktivirate je da je zgrabite za vrat i dobro protresete. Malo agresive za dobro jutro ispucajte već u krevetu da ne morate za volanom.


Budilice
Budilica ručna granata koja ima zvuk koji može probuditi pola susjedstva. Poanta je vratiti iglu unutra.


Budilice
Precizna budilica koja se ugasi kada s laserskim pištoljem, onako krmeljavi i sneni pogodite metu. Već ste James Bond, a još ste u krevetu.


BudiliceBudilice
Propeler budilica je naš favorit....kada se aktivira alarm, propeler se odvoji i počinje letiti po sobi, a alarm možete isključiti samo kad propeler ponovo namjestite na sat. Mislimo da je ovaj sat smislio Dr. Evil.


Budilice
Ova je budilica je sigurno isto jedna iz kolekcije gore spomenutog doktora. Ona se nakon uključivanja alarma počinje kretati po sobi, a ako je želite isključiti morate je uloviti. Usain Bolt u rano jutro, pa tko to more platit!


Budilice
Za kraj, jedna od groznih budilica koja visi iznad vaše glave. Kad počne zvoniti, uže se počinje sve više i više dizati, a vama su ruke sve kraće i kraće...Nemojte pomisliti da je ta budilica zapravo pinjata. Nije. Samo vas je uspješno digla iz kreveta.

 

izvor: www.oglasnik.hr

Pročitano 1839 puta

Ostali članci: zanimljivosti