Nedjelja, 06 Siječanj 2013 20:54

Ljubavna numerologija

Napisao 

Želite li saznati kakva može biti ljubavna veza ili brak s nekom osobom, pomoću tablice koju objavljujemo prvo izračunajte njezin ili njegov «ljubavni broj», a zatim u objašnjenju pročitajte informacije o kvaliteti i mogućnostima koje postoje u vašim međusobnim odnosima.

Da bismo izračunali »ljubavni broj« neke osobe, moramo znati njeno puno ime i prezime. Za postupak izračunavanja »ljubavnog broja«, potrebno je znati i brojčanu vrijednost svakog slova,  a to možete pročitati u ovoj tablici:

Tablica brojčane vrijednosti slova:
A = 1, B = 2,
C = 3, C = 4,
C = 5, D = 6,
Dz = 7, Dj = 8,
E = 9, F = 1,
G = 2, H = 3,
I = 4, J = 5,
K = 6, L = 7,
Lj = 8, M = 9,
N = 1, Nj = 2,
O = 3, P = 4,
R = 5, S = 6,
Š = 7, T = 8,
U = 9, V = 1,
Z = 2, Ž = 3.

Prvo ćemo svako slovo iz imena i prezimena određene osobe zamijeniti brojevima koji im odgovaraju. Recimo da se ta osoba zove: Luka Radman. Kad ime i prezime te osobe ispišemo brojevima (numerička vrijednost), dobijemo:

L U K A

7 9 6 1

R A D M A N

5 1 6 9 1 1

Kod numerološke analize moramo uvijek dobiti jednoznamenkasti broj tako da zbrojimo sve znamenke koje odgovaraju imenu i prezimenu neke osobe. Prvo razložimo ime Luka: 7 + 9 + 6 + 1, a zatim zbrojimo sve te brojeve i dobijemo 23. Nakon toga razdijelimo taj broj na 2 + 3 i dobijemo konačan zbroj imena Luka, a to je broj 5.

Ponovimo isto s prezimenom. Razložimo prezime Radman: 5 + 1 + 6 + 9 + 1 + 1 i zbrojimo sve te znamenke pa ćemo dobiti broj 23. Potom razdijelimo taj broj na 2 + 3, pa zbrojimo te dvije znamenke da bismo dobili konačan broj prezimena Radman, a to je broj 5.

Konačan »ljubavni broj« dobit ćemo zbrajanjem brojeva imena i prezimena neke osobe, u ovom slučaju je to: 5 + 5, što na kraju iznosi 10. No kako se u numerologiji analiziraju samo jednoznamenkasti brojevi, broj 10 podijelimo na 1 + 0 i zbrojimo te dvije znamenke što iznosi 1. Tako smo dobili konačni »ljubavni broj« osobe koja se zove Luka Radman, a objašnjenje o njegovom ponašanju u ljubavi pročitat ćemo u nastavku teksta.

Na isti način možete izračunati svoj ljubavni broj ili broj bilo koje druge osobe koja vas zanima i zatim u tablici pročitati kakva će ta osoba biti u ljubavnoj vezi.


 

Objašnjenje ljubavnih brojeva: 

BROJ JEDAN
Osobe pod utjecajem ljubavnog broja jedan, svoju ljubavnu vezu zasnivaju na intelektualnoj osnovi. Individualci su i raznovrsni u životu i u ljubavnim odnosima. Ako se od ovih osoba zahtijeva pokornost ili poslušnost, moguće je da reagiraju odbojno, čak i agresivno. Da bi emotivna ili bračna veza sa ovim osobama bila kvalitetna i uspješna, potrebno je zajednički odnos učiniti raznovrsnim i zanimljivim. Ove osobe pokazuju sklonost nevjeri samo u trenucima dosade ili ako osjete da je njihova duhovna sloboda ugrožena. Po prirodi su vrlo osećajni, iako to vješto prikrivaju. Ljubav s njima obično protječe kao zanimljiva veza, najviše zbog njihove svestranosti. Oni nikad ne opraštaju nevjernost.

BROJ DVA
Ljubavni broj dva imaju osobe koje se ponašaju vrlo probirljivo u izboru partnera. Najčešće traže pametne i praktične osobe, odnosno partnera koji im u može osigurati udoban i stabilan život. Osjećaj ljubavi i sigurnosti, predstavlja ono za čim tragaju. Ponašaju se vrlo obzirno i blago prema osobama koje vole, tako da je skoro nemoguće da s njima prolazite kroz velike skandale ili se trajno posvađate. Ako im pružite dovoljno ljubavi, udobnost i sigurnost, budite sigurni da ćete pored sebe imati osobu koja će vas iskreno voljeti i poštovati cijelog života. Uzivat će u životnom komforu i ponašat će se kao privrženi partneri.

BROJ TRI
Ljubavni broj tri, predstavlja osobe koje u ljubavi ili braku prvenstveno teže iskrenom i prijateljskom odnosu. Zbog toga postoji mogućnost da u životu imaju više od jedne »voljene osobe«, ali također oni imaju snagu i umijeće da prekinu vezu kad shvate da im partner po svom temperamentu ili karakteru ne odgovara. Njihova ljubav je najviše zasnovana na poštovanju i potpunom povjerenju prema voljenoj osobi. Ponekad ta iskrenost na tužan način moze biti i zloupotrijebljena. Stoga ove osobe trebaju imati više povjerenja u svoju intuiciju pri izboru partnera, jer su zaista u stanju dobro procijeniti druge ljude. Skoro sve nesuglasice u ljubavnoj vezi sa njima je moguće riješiti otvorenim i iskrenim razgovorom.

BROJ ČETIRI
Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja četiri najviše od svega privlači ljubavna veza koja »obećava« ili brak u tradicionalnom smislu. Često se događa da zbog takvog »strogog razmišljanja« pogriješe prilikom izbora partnera. U ljubavi često umiju biti i nemaštoviti, čak pomalo dosadni osobama koje su aktivne i čija su zanimanja svestrano razvijena. Za njih miran život i stabilna ljubavna veza predstavljaju najvažniji životni cilj. Ako je to ono što i vas najviše privlači, onda u tim osobama sigurno možete pronaći partnera koji će vam biti odan, poslušan i spreman na kompromis, samo da bi ljubavna ili bračna veza opstala.

BROJ PET
Ljubav za cijeli život, osnovna je karakteristika osoba koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja pet. Ako dođe do prekida u njihovoj ljubavnoj vezi, to se najčešće događa zbog partnerove neiskrenosti. Nevjernost ili neiskrenost predstavlja snažan udarac za njihovu iskrenu i romantičnu dušu, poslije čega jako teško prikupljaju snagu za novu ljubavnu vezu. Ljubav i obitelj izuzetno poštuju, tako da je i brak s ovim osobama obično vrlo skladan, sretan i pun ljubavi. Prava ljubav je najveći smisao i cilj njihova života, i nju uvijek postavljaju na pijedestal. Ako nemaju dovoljno ljubavi u svom životu, oni se ponašaju kao i da ne žive u pravom smislu.

BROJ ŠEST
Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja šest, obično su vrlo kolebljive i sklone čestim promjenama raspoloženja. Ipak, to su vrlo osjećajne i emotivno ranjive ličnosti. Uslijed svoje nepažnje, mogu započeti lošu emotivnu vezu. Ako takva veza završi brakom, to bi za njih predstavljalo još veću patnju i nezadovoljstvo. Pravu ljubav i sretan brak ove osobe najčešće mogu očekivati tek nakon svoje trideset i treće godine života. Tek tada se mogu nadati da će ostvariti svoje velike želje ili ideale u ljubavi. Do tada se  trebaju ponašati vrlo oprezno u poklanjanju ljubavi ili povjerenja, najprije da bi sebe zaštitili od velikih razočaranja koja ih obično prate tijekom mladosti. 


BROJ SEDAM
Osobe koje imaju ljubavni broj sedam tijekom života najčešće očekuje mnogo više ljubavnih veza nego osobe sa drugim brojevima. Ove osobe su sklone ljubavnim avanturama, brojnim flertovima i različitim vezama, tako da je skoro sigurno i da ih očekuje više brakova. Njihov ljubavni život je ispunjen mnogim promjenama kao što su brojne emotivne veze, rastanci i novi susreti. Ove osobe vode vrlo aktivan život, tako da ne bi trebale stupati u brak rano ili u mlađim godinama, sve dok u potpunosti ne izgrade svoj karakter i ukus. Tek tada će znati što im se stvarno sviđa, a što im ne odgovora u ljubavnoj ili bračnoj vezi.

BROJ OSAM
Ovaj broj simbolizira raznovrsne promjene i putovanja. Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja osam, u osnovi vodi želja za promjenama. Stoga je i njihov ljubavni život nemirnog duha, a najčešće imaju više od jednog braka. Njihove ljubavne ili bračne veze obično su tijesno povezane sa poslom koji obavljaju. Želja za raznovrsnim događajima i stalno odgađanje »ozbiljnih životnih pitanja« predstavljaju njihove osnove karakteristike, tako da oni svoju ljubavnu sreću najčešće ostvaruju s osobama starijim od sebe. U svakom slučaju, do potpunog ostvarenja u ljubavnom ili bračnom životu obično stižu tek nakon tridesete godine života.

BROJ DEVET
Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja devet u mladosti cesto traže starijeg ili iskusnijeg partnera od sebe. Dok se kasnije, u nekim ozbiljnijim godinama, događa da ih privlače osobe koje su mlađe od njih; što u nekim slučajevima može donijeti i veliko emotivno razočaranje. Ipak, ako pripaze i svoje osjećaje usmjere na dobar način, ljubav im može pomoći da nadiđu osobne zablude i ostvare sve svoje velike želje. Upravo voljena osoba može predstavljati najbolji oslonac u njihovom životu, pod uvjetom da naprave dobar izbor. Njima obično ne manjka  hrabrosti da započnu novu ljubavnu vezu, već vise objektivnost ili emotivna orijentacija da naprave dobar izbor partnera.

 

 

 

 

 

 

Pročitano 6672 puta

Ostali članci: zanimljivosti